200626PO Project Slagboom

Al geruime tijd werken de gemeente Vijfheerenlanden, ontwikkelaar De Polder bv/Van Wiggen Bouw bv en de Eben Haëzerschool samen aan uitbreding van Leerbroek met een nieuw buurtje aan de rand van het lint Recht van ter Leede, de Dorpsstraat en de Kerkweg. Deze plek noemen wij in de volksmond ook wel de “locatie Slagboom”. De start van de verkoop van fase 1 start op 22 juni 2023, deze start betreft: tien sociale koopwoningen, zes drie-onder-een-kapwoningen, zes twee-onder-een-kapwoningen en twee vrijstaande woningen. Voor geïnteresseerden is er op donderdag 22 juni een inloopavond georganiseerd van 19:30 tot 21:00 in Dorpshuis de Schakel (Leerbroek Raadhuisplein 1). In onderstaande link kunt u zich in schrijven voor de inloopavond.

Klik hier voor meer informatie

https://www.slagboomleerbroek.nl/

 

Indien u interesse heeft in een woning van dit project verzoek wij u contact op te nemen met de makelaar, Hofstede Makelaardij te Meerkerk: https://www.hofstedemeerkerk.nl

Telefonisch zijn zij bereikbaar op nummer 0183-35 99 40 en natuurlijk kunt u hun ook een e-mail sturen meerkerk@hofstedemakelaardij.nl