200626PO Project Slagboom

Al geruime tijd werken de gemeente Vijfheerenlanden, ontwikkelaar De Polder bv/Van Wiggen Bouw bv en de Eben Haëzerschool samen aan uitbreiding van Leerbroek met een nieuw buurtje aan de rand van het lint Recht van ter Leede, de Dorpsstraat en de Kerkweg. Deze plek noemen wij in de volksmond ook wel de “locatie Slagboom”. De plannen voor deze ontwikkeling worden steeds concreter.

Klik hier voor meer informatie

 https://www.slagboomleerbroek.nl/

 

Het plan
Op de plek van de voormalige boerderij met omliggende grond van de familie Slagboom worden de komende jaren ongeveer 30 woningen en een nieuwe school gebouwd. Veel aandacht wordt daarbij besteed aan de landelijke inpassing in deze mooie, groene omgeving

 De woningen
In het plan zijn rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen opgenomen. Hiermee komen er in dit nieuwe buurtje dus woningen voor verschillende doelgroepen. We willen zoveel mogelijk aansluiten bij de lokale woonwensen.

De planning
Om de plannen mogelijk te maken moet een nieuw bestemmingsplan vastgesteld worden. Naar verwachting zullen de stukken voor het wijzigen van het bestemmingsplan over enkele maanden klaar zijn en worden gepubliceerd. Bij een positief verloop zal het bestemmingsplan begin 2021 worden vastgesteld. Daarna kan gestart worden met de woningbouwontwikkeling.

Indien u interesse heeft in een woning van dit project verzoek wij u contact op te nemen met de makelaar, Hofstede Makelaardij te Meerkerk: https://www.hofstedemeerkerk.nl

Telefonisch zijn zij bereikbaar op nummer 0183-35 99 40 en natuurlijk kunt u hun ook een e-mail sturen meerkerk@hofstedemakelaardij.nl

Klik hier voor nieuwsbrief projekt Slagboom